Een fietsbroek van sport44.com

Of je nou op zoek bent naar de meest eenvoudige vorm van een degelijke fietsbroek of één in de vorm van een pak; bij Sport44.com vind je gegarandeerd een artikel naar jouw wens. Hier filter je op maat, merk en kleur je favoriete kledingstuk om tijdens het fietsen te dragen. Die je huid beschermt tegen het overmatig zweten en die je zitvlak beschermt bij hobbelige wegen.

Vanzelfsprekend combineer je de fietsbroek met een comfortabel zadeldekje, dat je gemakkelijk van het vaste zadel af kan nemen, zodat je bij regen niet alsnog een nat zitgedeelte hebt.

De kledingstukken voor tijdens het fietsen zijn allang niet meer alleen in het zwart verkrijgbaar. Kies je voor een bepaald merk dan staat daar allereerst al het embleem van het merk op afgebeeld. Naast zwart vind je bij Sport44.com broeken in het blauw, wit en rood. Daarnaast zijn er de eindeloze variaties van de kleurstellingen van de welbekende sponsors in combinatie met die van de gesponsorde merken.

Bovendien vind je bij Sport44.com deskundig advies en kun je op meerdere manieren betalen. Als vaste klant blijf je automatisch op de hoogte van de diverse acties en spaar je gemakkelijk mee voor korting. Voor bestellingen boven de 99 euro worden geen verzendkosten gerekend.

administratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>