Helemaal kapot met workouts van Shaun T

Iedereen droomt van een goddelijk lijf. Harde buikspieren, strakke billen en mooie benen. Helaas is dit ideaal niet voor iedereen weggelegd. Écht in shape komen is namelijk verrekte lastig. Iedere dag slepen duizenden Nederlanders zich naar de sportschool. Zonder al teveel resultaat. Uren achtereen op een cross- of hometrainer helpt namelijk geen biet. Oké, dat is misschien ietwat gechargeerd. Natuurlijk verlies je wel vet op een cardio apparaat. Echte resultaten blijven helaas uit. Tijd voor een high intensity training om je vetverlies een boost te geven!

Insanity Workout

Maak kennis met Insanity Workout. Een speciaal ontwikkeld programma van 60 dagen met extreem zware interval workouts. Een interval training bestaat uit meerdere korte inspannende sessies. Je traint bijvoorbeeld twee en een halve minuut voluit waarna je 30 seconden pauze hebt. Vervolgens herhaal je deze sessie een aantal keer. Maximale inspanning voor maximaal resultaat. De Insanity Workout box bestaat uit 10 DVD’s. Op iedere DVD staan meerdere video’s van 40 minuten die dienen als begeleiding. Onder het strenge regime van Shaun Thompson word je in vorm gedrild. Hoewel de DVD’s alleen in het Engels verkrijgbaar zijn, is Insanity Workout prima te volgen. Je hoeft immers alleen maar de instructies van Shaun te volgen.

Je hebt geen gewichten of apparaten nodig, Iedere oefening die je uitvoert maakt gebruik van je lichaamsgewicht. Dit biedt na 60 dagen een nieuwe uitdaging. Wat dacht je van Insanity Workout doen met een gewicht vest van 20 kilo? Je kan het zo zwaar maken als je zelf wil!

Om echt het meeste uit je training te halen zal je ook moeten letten op je eten. Als je iedere avond een bord met fastfood naar binnen duwt dan heeft keihard trainen ook geen enkele zin. Maak daarom een voedingsschema en eet voldoende eiwitten. Daarnaast is het verstandig om geen vloeibare calorieën meer tot je te nemen. Zo’n vruchtensap líjkt misschien gezond maar is het absoluut niet. Boordevol met geraffineerde suikers die op hun beurt weer zorgen voor een verhoging in je insuline. En de daarmee gepaarde eetbuien.

Insanity Workout is een prima manier om van je kilo’s af te komen. Let wel; het is een hulpmiddel. Voeding is nog steeds een belangrijke factor om je doelstelling te kunnen behalen!

administratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>