Nijdam schaatsen kopen

Nijdam schaatsen voor comfort en prestatie

Toen Hotse Nijdam ruim een eeuw geleden schaatsen begon te maken naast zijn werk als timmerman, kon hij niet vermoeden hoe groot het schaatsmerk Nijdam zou worden. Terwijl het dus ooit begon met het maken van Friese doorlopers als bijverdienste, professionaliseerde een van de zonen van Nijdam de activiteit in 1934. Deze Jan Nijdam opende een schaatsfabriek en maakte van de schaatsenproductie zijn hoofdactiviteit. Vanaf die tijd belichaamde de familie Nijdam de evolutie van de schaatstechnologie van de simpele doorlopers tot de moderne schaatsen van vandaag. Een mooi en oer-Hollands merk met een rijke traditie, dat is Nijdam schaatsen.

Als grote online sportspecialist, is Sport44 trots op het assortiment schaatsen van Nijdam. De producten van Nijdam staan bekend om hun uitstekende prij-kwaliteitverhouding en zijn een verantwoorde keus. Zowel recreanten als de wat fanatiekere (wedstrijd)schaatser kan er prima mee uit de voeten. Er zijn schaatsen voor heren, dames en kinderen. Of eigenlijk moeten we jongens en meisjes zeggen, want voor de kleine schaatsers worden andere schaatsen gemaakt dan voor de jonge dames. Vanaf het moment dat je kunt lopen tot de dag waarop dit niet meer kan, is er voor iedereen een geschikte schaats van Nijdam.

Schaatsen betekent niet voor iedereen hetzelfde. De een wil hard, de ander mooi schaatsen en dan zijn er ook nog de ijshockeyers, die vooral heel wendbaar en explosief willen zijn. Nijdam maakt voor elke discipline de juiste schaats, van noren tot kunstschaatsen. Ze zijn gemaakt van de nieuwste materialen, vaak opgebouwd uit diverse lagen en altijd voorgeslepen.

administratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>