Razend populair; de crosstrainer

Een fitnessapparaat¬†kopen. Je moet ervan houden. Een crosstrainer biedt alle mogelijkheid tot het sporten op elk gewenst moment. Lekker in de slaapkamer, fijn in de woonkamer, gezellig in de keuken… crosstrainers zijn vandaag de dag zeer geliefd en daarmee razendpopulair. Maar, even naar de feiten. Hoeveel procent van de enthousiaste kopers maakt ook daadwerkelijk gebruik van de crosstrainer en in hoeveel gevallen komt het apparaat onder een laag stof te staan?

Bevlieging

Het lijkt zo gemakkelijk, bovendien ziet het er ook nog goed uit voor de buren. Een crosstrainer voor het slaapkamerraam. ‘s Morgens, alvorens de reis naar het werk, of ‘s avonds, om tot de nodige ontspanning en lichaamsbeweging te komen. Je conditie op peil houden, verstand op nul, trappen die handel. Maar voor velen blijkt het kopen van een crosstrainer toch eerder onder de noemer ‘bevlieging’ te vallen, dan dat zij met trots kenbaar maken het apparaat regelmatig te gebruiken. Zo zegt 80% van de enthousiastelingen zijn of haar crosstrainer uit het oog verloren te hebben. Wat een domper.

Op internet dan maar

Tsja. In een blije bui heb je gekozen voor het aanschaffen van een crosstrainer. Maar eenmaal op het ding – of na enkele weken – bleek het toch wat minder feestelijk dan eerder gedacht. Je bent moe, hebt geen zin of hebt je goede voornemens over het verliezen van dat vetbuikje allang weer in de prullenbak gegooid. Op internet dan maar. Nederlandse virtuele marktplaatsen staan er vol mee. Van ‘Spiksplinternieuwe crosstrainer, voor een prikje!’ tot, erger: ‘Met SPOED op te halen: nieuwe crosstrainer’… de advertentiekoppen vliegen je om de oren. Als groentje zou je er bijna intrappen. Het klinkt zo mooi. De prijzen zijn zo laag. Het maakt afvallen zo gemakkelijk. Misschien toch eens voor zo’n ding kijken? Succes.

administratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>